![]() |
| Наш форум > Політика |
|
Україні НЕ треба змінювати курс|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
Мені ся здає шо всі ті лозунги типу "врятовано машинобудівництво", "сильний президент", "боєздатна армія" є чисто популістськими і від них попахує файним, привичним, совіцким.
Айбо доста. Бо нико із тих кандидатів не декларує чотко куда буде рухати Україну.Тіпа нам типир не до того - економіку треба поднімати. А як ти її подоймеш кить не знаєш яков она має боти. А кить ся мало довкола пообзирати (особливо у Закрапатті) - та має она боти таков як у Європейській унії. Бо Україна то європейська країна. А рух у Європу і НАТО задекларував і декларує насправді Ющенко. Айбо українцям ся не любить - кажуть він нич не робить для того. А я вам кажу - з того шо я вижу - майліпшим послідовником політики Ющенка (тобто проєвропейської) - є поки што Ющенко. Дайте час. Вода камінь точить. Якшо весь час людям казати шо они європейці і жити мають як у Європі, то хоча б є шанс шо настануть зміни і ті європейські "болячки" возьмуться і на нас бо менталітет у людей поміняєся з часом. А якшо виберуть неЮщенка то боюся шо навіть і декларувати перестануть. І тоді ще довго Україна буде таким самодостатнім государством гордим якому не треба у Європу, але яке насправді-то живиться з російської труби. Інтересно, ци поїде в Нью-Йорк Янукович і скаже шо Україна збирається в Нато і в Європу. А Тимошенко? А Тигипко? А Яценюк? Попробуйте уявити як кождий із них виступає в Нью Йорку. ----------------------------- інтересно се буде почитати через рік ))) най сись сайт довго жиє ))) |
|
Додано 2009-09-25 21:40:43
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Адмін |
Наївний....
ВАЮ, ЮВТ, Янек, Яцик і т.д. усі куми і родичі і шайка в них одна(шось тіпа жидо-масонської, як каже Рата). І Медведчук Медведева кум. Кого б не вибрали - все равно доїти будуть народ. І нич ся не поміняє. Заговор. Я шоб не переводи скопірую своє мненіє з другого форума по руськи, нам лиш такоє поможе. Вот какую нам власть надо, один человек предложил: 1. Главный в стране - президент, все ему подчинены. 2. Приходит новый президент, у него есть сто баллов. 3. Сбил какой нибудь мажор пешехода и остался безнаказанным -1 балл, Взял какой-то судья взятку - 3 бала, ну и т.д. Ну, а если до окончания срока президенства останется 0 балов, значит расстрел... Ну похоже как на планете Транай было: Но а пока все іде по їхньому плану “ … мы незаметно подменим их ценности на фальшивые и заставим их в эти фальшивые ценности верить. Как? Мы найдем своих единомышленников, своих помощников и союзников в самой России. Эпизод за эпизодом будет разыгрываться грандиозная по своему масштабу трагедия гибели самого непокорного на земле народа, окончательного, необратимого угасания его самосознания. Из литературы и искусства, например, мы постепенно вытравим их социальную сущность… Литература, театры, кино - все будет изображать и прославлять самые низменные человеческие чувства. Мы будем всячески поддерживать и поднимать так называемых творцов, которые станут насаждать и вдалбливать в человеческое сознание культ секса, насилия, садизма, предательства - словом, всякой безнравственности. …Хамство и наглость, ложь и обман, пьянство и наркоманию, животный страх друг перед другом и беззастенчивость, предательство, национализм и вражду народов, прежде всего вражду и ненависть к русскому народу: все это мы будем ловко и незаметно культивировать... И лишь немногие, очень немногие будут догадываться или понимать, что происходит. Но таких людей мы поставим в беспомощное положение, превратив в посмешище. Найдем способ их оболгать и объявить отбросами общества” |
|
Додано 2009-09-26 11:53:19
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
Не знаю я про жидо-масонське ложе, шо за заговор і ко такий Рата.
Айбо я вибираю про-європейську ідеологію. А єдиний про-Європейський кандидат із того шо я вижу - то Ющенко Тимошенко узагалі не має стратегії а Янукович уже би Південну Осетію визнавав. Она поїде у Москву і попросить кредит, а потом скаже Любі мої, це так потрібно було для країни. І шо ти думаєш Путін таки дасть нам кредит на вступ в НАТО? Як туй написано - Ю.Тимошенко та В.Янукович взагалі непридатні для європейської України. http://arthur.blox.ua/2009/09/9-Chi-VYuschenko-hoche-sche-raz-stati-Prezidentom.html Так шо виходить шо Ющенко. Які ще варіанти? |
|
Додано 2009-09-29 02:09:42
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
Із того шо я порозумів туй штось за Росію не по нашому написано Айбо я протів Росії нич не маву. Най живуть щасливо. Лем най нас не кивавуть. “ … мы незаметно подменим их ценности на фальшивые и заставим их в эти фальшивые ценности верить. Как? Мы найдем своих единомышленников, своих помощников и союзников в самой России. Эпизод за эпизодом будет разыгрываться грандиозная по своему масштабу трагедия гибели самого непокорного на земле народа, окончательного, необратимого угасания его самосознания. Из литературы и искусства, например, мы постепенно вытравим их социальную сущность… Литература, театры, кино - все будет изображать и прославлять самые низменные человеческие чувства. Мы будем всячески поддерживать и поднимать так называемых творцов, которые станут насаждать и вдалбливать в человеческое сознание культ секса, насилия, садизма, предательства - словом, всякой безнравственности. …Хамство и наглость, ложь и обман, пьянство и наркоманию, животный страх друг перед другом и беззастенчивость, предательство, национализм и вражду народов, прежде всего вражду и ненависть к русскому народу: все это мы будем ловко и незаметно культивировать... И лишь немногие, очень немногие будут догадываться или понимать, что происходит. Но таких людей мы поставим в беспомощное положение, превратив в посмешище. Найдем способ их оболгать и объявить отбросами общества” |
|
Додано 2009-09-29 02:14:46
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Адмін |
Ющенко мав доста часу, аби шось поміняти. Або ліпше точно не стало. І не стане.
Почитаєш свої пости десь через рік, два... Тоді буде ясно усьо. Шось ся може поміняє, лиш якшо виберуть доярку од селянської партії. Айбо її не виберуть. Вкладений малюнок: |
|
Додано 2009-09-29 03:46:22
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
Ну з таким настроєм точно ліпше не стане |
|
Додано 2009-09-29 05:15:22
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
Я особисто за дотримання про-Європейського курса і за НАТО.
Робити крок назад до багатовекторності і до цензури в пресі, або глядати прихильності Путіна не бажаю. З Ющенком ми до сього точно не вернемся. А вот чи зробиме крок уперед - се справді питання. |
|
Додано 2009-09-29 05:22:08
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Адмін |
Шось тіпа так: Вкладений малюнок: |
|
Додано 2009-09-29 09:44:57
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Jani |
полюбому якийсь вибор треба робити. РЕАЛІСТИЧНИЙ. я не звідаю як всьо паскудно і як ото бо мало боти.
Я звідаю - і шо??? До речі наткувся на новину: Результатом зустрічі Ратушняка з Литвином стало радикальне обрізання. Литвин позбувся скандального члена своєї партії... |
|
Додано 2009-09-29 22:51:35
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
|
Адмін |
http://depositfiles.com/files/um91qopln |
|
Додано 2009-10-04 05:07:46
|
|
|
Автор
|
Повідомлення
|
| Наш форум > Політика |
|
Форум це місце для дискусій.
Тут можуть спілкуватися зареєстровані на сайті учасники.
Атлас-Закарпаття не несе відповідальності
за зміст і достовірність матеріалів, що публікуються у форумі.
З приводу реклами або якщо у вас виникли запитання пишіть.
|
ForumBeast 1.0 by DJMixer
|
Відтворення
матеріалів сайта в будь-якій формі тільки з письмового дозволу власників авторських прав,
обовязкова ссилка на цей сайт вигляду http://transatlas.com.ua
|