Атлас-Закарпаття, Все Закарпаття на одному сайті
Наш форум

Початок | Правила | Реєстрація |Пошук | Кращі учасники | Найактивніші учасники | Порушники | Архів |Авторизуватися

Наш форум > Політика Ви не можете створити нову тему Ви не можете створити нову тему Ви не авторизованіВи не можете продовжити тему Авторизуватися Авторизуватися

Україні НЕ треба змінювати курс

Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
Місце з дому, іноді з роботи
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

Мені ся здає шо всі ті лозунги типу "врятовано машинобудівництво", "сильний президент", "боєздатна армія" є чисто популістськими і від них попахує файним, привичним, совіцким.
Айбо доста.
Бо нико із тих кандидатів не декларує чотко куда буде рухати Україну.Тіпа нам типир не до того - економіку треба поднімати. А як ти її подоймеш кить не знаєш яков она має боти.
А кить ся мало довкола пообзирати (особливо у Закрапатті) - та має она боти таков як у Європейській унії. Бо Україна то європейська країна.
А рух у Європу і НАТО задекларував і декларує насправді Ющенко.

Айбо українцям ся не любить - кажуть він нич не робить для того. А я вам кажу - з того шо я вижу - майліпшим послідовником політики Ющенка (тобто проєвропейської) - є поки што Ющенко. Дайте час. Вода камінь точить. Якшо весь час людям казати шо они європейці і жити мають як у Європі, то хоча б є шанс шо настануть зміни і ті європейські "болячки" возьмуться і на нас бо менталітет у людей поміняєся з часом.

А якшо виберуть неЮщенка то боюся шо навіть і декларувати перестануть. І тоді ще довго Україна буде таким самодостатнім государством гордим якому не треба у Європу, але яке насправді-то живиться з російської труби.

Інтересно, ци поїде в Нью-Йорк Янукович і скаже шо Україна збирається в Нато і в Європу. А Тимошенко? А Тигипко? А Яценюк? Попробуйте уявити як кождий із них виступає в Нью Йорку.
-----------------------------
інтересно се буде почитати через рік ))) най сись сайт довго жиє )))
Додано 2009-09-25 21:40:43
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Адмін

Статус Бушмен
Місце З місцевих
З нами від
2004-07-14
Повідомлень 194
Досьє
Рейтинг 8

Наївний....

ВАЮ, ЮВТ, Янек, Яцик і т.д. усі куми і родичі і шайка в них одна(шось тіпа жидо-масонської, як каже Рата). І Медведчук Медведева кум.

Кого б не вибрали - все равно доїти будуть народ. І нич ся не поміняє. Заговор.

Я шоб не переводи скопірую своє мненіє з другого форума по руськи, нам лиш такоє поможе.

Вот какую нам власть надо, один человек предложил:

1. Главный в стране - президент, все ему подчинены.
2. Приходит новый президент, у него есть сто баллов.
3. Сбил какой нибудь мажор пешехода и остался безнаказанным -1 балл,
Взял какой-то судья взятку - 3 бала, ну и т.д.

Ну, а если до окончания срока президенства останется 0 балов, значит расстрел...

Ну похоже как на планете Транай было:

Но а пока все іде по їхньому плану

“ … мы незаметно подменим их ценности на фальшивые и заставим их в эти фальшивые ценности верить. Как? Мы найдем своих единомышленников, своих помощников и союзников в самой России. Эпизод за эпизодом будет разыгрываться грандиозная по своему масштабу трагедия гибели самого непокорного на земле народа, окончательного, необратимого угасания его самосознания. Из литературы и искусства, например, мы постепенно вытравим их социальную сущность… Литература, театры, кино - все будет изображать и прославлять самые низменные человеческие чувства. Мы будем всячески поддерживать и поднимать так называемых творцов, которые станут насаждать и вдалбливать в человеческое сознание культ секса, насилия, садизма, предательства - словом, всякой безнравственности. …Хамство и наглость, ложь и обман, пьянство и наркоманию, животный страх друг перед другом и беззастенчивость, предательство, национализм и вражду народов, прежде всего вражду и ненависть к русскому народу: все это мы будем ловко и незаметно культивировать... И лишь немногие, очень немногие будут догадываться или понимать, что происходит. Но таких людей мы поставим в беспомощное положение, превратив в посмешище. Найдем способ их оболгать и объявить отбросами общества”
Додано 2009-09-26 11:53:19
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

Не знаю я про жидо-масонське ложе, шо за заговор і ко такий Рата.

Айбо я вибираю про-європейську ідеологію. А єдиний про-Європейський кандидат із того шо я вижу - то Ющенко

Тимошенко узагалі не має стратегії а Янукович уже би Південну Осетію визнавав.
Она поїде у Москву і попросить кредит, а потом скаже Любі мої, це так потрібно було для країни. І шо ти думаєш Путін таки дасть нам кредит на вступ в НАТО?

Як туй написано -

Ю.Тимошенко та В.Янукович взагалі непридатні для європейської України.

http://arthur.blox.ua/2009/09/9-Chi-VYuschenko-hoche-sche-raz-stati-Prezidentom.html

Так шо виходить шо Ющенко. Які ще варіанти?
Додано 2009-09-29 02:09:42
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

Із того шо я порозумів туй штось за Росію не по нашому написано .
Айбо я протів Росії нич не маву. Най живуть щасливо. Лем най нас не кивавуть.

“ … мы незаметно подменим их ценности на фальшивые и заставим их в эти фальшивые ценности верить. Как? Мы найдем своих единомышленников, своих помощников и союзников в самой России. Эпизод за эпизодом будет разыгрываться грандиозная по своему масштабу трагедия гибели самого непокорного на земле народа, окончательного, необратимого угасания его самосознания. Из литературы и искусства, например, мы постепенно вытравим их социальную сущность… Литература, театры, кино - все будет изображать и прославлять самые низменные человеческие чувства. Мы будем всячески поддерживать и поднимать так называемых творцов, которые станут насаждать и вдалбливать в человеческое сознание культ секса, насилия, садизма, предательства - словом, всякой безнравственности. …Хамство и наглость, ложь и обман, пьянство и наркоманию, животный страх друг перед другом и беззастенчивость, предательство, национализм и вражду народов, прежде всего вражду и ненависть к русскому народу: все это мы будем ловко и незаметно культивировать... И лишь немногие, очень немногие будут догадываться или понимать, что происходит. Но таких людей мы поставим в беспомощное положение, превратив в посмешище. Найдем способ их оболгать и объявить отбросами общества”
Додано 2009-09-29 02:14:46
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Адмін

Статус Бушмен
Місце З місцевих
З нами від
2004-07-14
Повідомлень 194
Досьє
Рейтинг 8

Ющенко мав доста часу, аби шось поміняти. Або ліпше точно не стало. І не стане.

Почитаєш свої пости десь через рік, два... Тоді буде ясно усьо.

Шось ся може поміняє, лиш якшо виберуть доярку од селянської партії. Айбо її не виберуть.

Вкладений малюнок:

Додано 2009-09-29 03:46:22
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

Ну з таким настроєм точно ліпше не стане
Додано 2009-09-29 05:15:22
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

Я особисто за дотримання про-Європейського курса і за НАТО.
Робити крок назад до багатовекторності і до цензури в пресі, або глядати прихильності Путіна не бажаю.
З Ющенком ми до сього точно не вернемся.
А вот чи зробиме крок уперед - се справді питання.
Додано 2009-09-29 05:22:08
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Адмін

Статус Бушмен
Місце З місцевих
З нами від
2004-07-14
Повідомлень 194
Досьє
Рейтинг 8

Шось тіпа так:

Вкладений малюнок:

Додано 2009-09-29 09:44:57
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Jani

Статус Бушмен
З нами від
2004-08-22
Повідомлень 183
Досьє
Рейтинг 5

полюбому якийсь вибор треба робити. РЕАЛІСТИЧНИЙ. я не звідаю як всьо паскудно і як ото бо мало боти.
Я звідаю - і шо???

До речі наткувся на новину:

Результатом зустрічі Ратушняка з Литвином стало радикальне обрізання. Литвин позбувся скандального члена своєї партії...

Додано 2009-09-29 22:51:35
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Адмін

Статус Бушмен
Місце З місцевих
З нами від
2004-07-14
Повідомлень 194
Досьє
Рейтинг 8

http://depositfiles.com/files/um91qopln
Додано 2009-10-04 05:07:46
Ви не можете відповісти
Автор
Повідомлення

Наш форум > Політика Ви не можете створити нову тему Ви не можете створити нову тему Ви не авторизованіВи не можете продовжити тему Авторизуватися Авторизуватися

Форум це місце для дискусій.
Тут можуть спілкуватися зареєстровані на сайті учасники.
Атлас-Закарпаття не несе відповідальності за зміст і достовірність матеріалів, що публікуються у форумі.
З приводу реклами або якщо у вас виникли запитання пишіть.

ForumBeast 1.0 by DJMixer
Відтворення матеріалів сайта в будь-якій формі тільки з письмового дозволу власників авторських прав, обовязкова ссилка на цей сайт вигляду http://transatlas.com.ua